Genel Sorularınız kategorisinde tarafından

Sevgiliye veda mektubu uzun, sevgiliye ayrılık mektubu duygusal, ağlatan uzun ayrılık mektubu, sevgiliyi ağlatan ayrılık mektuplar

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Hayatım boyunca verdiğim her sözü tuttum. Bu da sana son sözüm. Bu sana son yazım... Bunlar son satırlar... Bir rüzgardım esip geçtim hayatından. Belki de bir rüyaydım senin için. Uyandın ve ben bittim...

Sevgiliye Veda Mektubu Uzun

Ve sen yine girdin hayatıma. Ve hayatım yine alt üst oldu. Geçen onca yılda herkese o kadar çok şey vermiştin ki yine bana verecek bir şeyin kalmamıştı. Bende ise sana verecek umut kalmamıştı. Çünkü zaten hepsini sana vermiştim. Benden alacak bir şey kalmadığı an gideceğini bilmeme rağmen.

Kolay olan seni aramaktı, senin yanında olmaktı. Ama ben hep zoru seçiyordum. Benim için en zor olanı. Senden uzak kalmayı seçiyordum. Ancak ne kadar uzak kalmaya çalışırsam çalışayım her seferinde kendimi senin yanında buluyordum. Bu kısır döngüyü bozmak adına sana sordum. Ömrümde ilk defa, onca yılın ardından tüm cesaretimi toplayıp gözlerinin içine bakarak sordum. Benimle misin?

Gerçeği saklamak sevdiğine merhamet etmek değil, kendine merhamet etmekmiş. İnsanın canını en çok inandığı yalanlar yakıyormuş.

Günler geçiyor yanında eriyordum. Sen güçlendikçe ben güçsüzleşiyordum. Sen kendini benimle tedavi ettikçe ben sona yaklaşıyordum ve sen bunu görmüyordun. İşte o zaman anladım ki mutsuzluğumu görmeyen insanın beni mutlu etmesi de imkansızdı. Gidecektin. İlk fırsatta gidecektin. Arkanda her zamanki gibi bir harabe bırakarak, nefesimi alarak gidecektin.

Adım adım sona yaklaşıyoruz. İyileştiğini, bana ihtiyacın kalmadığını görüyorum. Yine de senin için, içimde tarifsiz mutluluklar büyütüyorum, kendi üzüntülerimin aksine.

"Seni anlamam gerek, gittiğini gördüğümde. Ve sevmemem gerek, sevilmek istemediğinde."

Not: Çok yara aldım senden. Çok kırıldım senin yüzünden. Çok ağladım belki de ilk defa biri için. Ama çokta mutlu oldum seninleyken. Çok güldüm; belki de en çok senin yanında, sen güldürürken. Ve çok ayrı kaldım senden. Bazen isteyerek, bazen istemeyerek. Bir gün, bir kez daha ve son kez buluşacağız. Son kez sarılacağız.  Son kez gülüp, son kez ağlayacağız. Hoşça kal sevgilim. (O kadar mı? O kadar!)

Bulabilirim.com



İlgili sorular

1 cevap
31, Temmuz, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
28, Temmuz, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
7, Ocak, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
8, Haziran, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
2 cevap
1, Şubat, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,576 soru

16,754 cevap



...